Törléskor a rendszernek az alaprajz fájlt és a hozzá tartozó előnézeti képet is el kell távolítania, valamint a kapcsolódó nyilvántartást is frissítenie kell. Ezzel megszűnik a megtekintés és a megosztás is.
Kép
Biztonság
Mi történik, ha törlöm az alaprajzot?
Ki láthatja az általam feltöltött alaprajzokat?
Alapesetben csak te (bejelentkezve) és azok, akiknek megadod a megosztási linket. A jogosultságkezelés lényege, hogy a listázás és a fájl-kiszolgálás felhasználóhoz kötött legyen.
Letölthető az SH3D fájl a megosztási linkből?
A cél jellemzően az, hogy a megosztás megtekinthető legyen, de a nyers fájl ne legyen szabadon letölthető. Ezt úgy érdemes megoldani, hogy a fájlok privát tárhelyen vannak, és csak a nézegetőn keresztül kapnak hozzáférést.